Καβάλα

Βραβείο στα Tourism Awards για την ανάπτυξη του τουρισμού Κρουαζιέρας στην Καβάλα

Ακόμα μια διάκριση για τη «Δημωφέλεια» μέσα από τα Tourism Awards στο πλαίσιο της τρίπτυχου Στρατηγική Επένδυση – Συνεργασία – Ανάπτυξη  και της επιτυχημένης σύμπραξης εδώ και αρκετά χρόνια για την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στην Καβάλα  και των παρακάτω φορέων: Five Senses Consulting and Development – Επιμελητήριο Καβάλας – Δημωφέλεια Καβάλας: Strategic partnership for the cruise development of Kavala / Στρατηγική Επένδυση – Συνεργασία – Ανάπτυξη.

Με μια λαμπερή τελετή και προσέλευση που ξεπέρασε τα 500 άτομα, -στη δέκατή τους διοργάνωση-, τα πρώτα και μεγαλύτερα βραβεία του κλάδου συνεχίζουν σταθερά να επιβραβεύουν τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους.

Το βραβείο εκ μέρους  της Επιχείρησης παρέλαβε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Αγγελίδης και η διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης, Κυριακή Γανίτου, ευχαριστώντας στο πλαίσιο αυτό τον σύμβουλο κρουαζιέρας και διευθύνοντα σύμβουλο της Five Senses Consulting and Development,  Ιωάννη Μπρα, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η πρόοδος και ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας είναι ένα όραμα που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και μεγάλωσε μέσα από το πάθος των τριών φορέων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και το τουριστικό marketing, με έμφαση στην κρουαζιέρα. Σήμερα, μέσα σε μια δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, έχουμε ακόμα περισσότερο πάθος και αποφασιστικότητα, για να οδηγήσουμε τις εξελίξεις και να χαράξουμε μια πιο δυναμική στρατηγική για την πορεία του τουρισμού κρουαζιέρας προς ένα λαμπρό μέλλον για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, τόνισαν οι εκπρόσωποι της «Δημωφέλεια» κατά την τελετή απονομής.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button