Περιφέρεια

Βίλλυ Κονδυλίδου: Όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγματική ανάπτυξη της Περιφέρειας

Βίλλυ Κονδυλίδου: Όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγματική ανάπτυξη της Περιφέρειας

Η Βίλλυ Κονδυλίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με οδηγό τις αρχές και τις αξίες που μεγάλωσα, πορεύτηκα και πορεύομαι στη ζωή μου, δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μέτιου, να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 στη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με Εντιμότητα, Συνέπεια και Υπευθυνότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους Συμπολίτες μου για τα μηνύματα Αγάπης και Στήριξης που εκπέμπουν. Μέσα από τις Γνώσεις, την Εξειδίκευση, την Αγάπη και την Αφοσίωση μου στους τομείς της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού ονειρεύομαι να αναβαθμίσουμε, να εκσυγχρονίσουμε την παιδεία και να προάγουμε ακόμη περισσότερο τον πολιτισμό μας.

Θέλω όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην πραγματική Ανάπτυξη τόσο της Περιφερειακής Ενότητας της Καβάλας όσο και της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Έχω επίγνωση πως αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας μια δύσκολη αποστολή για τους Συμπολίτες, τον Τόπο μας και την ιδιαίτερη Πατρίδα μας.

Καλή μας Επιτυχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button