Πολιτισμός

Αφιέρωμα του Athens Voice στο Cosmopolis Festival 2023

Αφιέρωμα στο Cosmopolis Festival 2023, έχει η ιστοσελίδα Athens Voice. Παρουσιάζει το πρόγραμμα και τις δράσεις του φεστιβάλ, ενώ σημειώνει τα ακόλουθα:

Τα φεστιβάλ είναι μια πονεμένη ιστορία αφού πολλές φορές ο wiki ορισμός ότι αποτελούν μια «σειρά από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις πανηγυρικού ή ενίοτε διαγωνιστικού χαρακτήρα που οργανώνονται κάθε χρόνο στους ίδιους χώρους και κατά το ίδιο χρονικό διάστημα» δεν είναι τίποτα περισσότερο από προχειροφτιαγμένα events για τα πανηγύρια, βουκολικά ή μη.

15 καλοκαίρια τώρα στην Καβάλα, το Cosmopolis Festival, μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, προσπαθώντας να προσελκύσει επισκέπτες στην πόλη και να προσφέρει θεάματα που κάθε άλλο παρά δεδομένα θα μπορούσαν να θεωρηθούν σε μία επαρχιακή πόλη.

To Cosmopolis Festival 2023 ξεκινά φέτος στις 25 Ιουλίου και μέχρι τις 30 Αυγούστου φιλοδοξεί να παρουσιάσει μία ανανεωμένη εκδοχή χωρίς ταυτοτικά, ηλικιακά και ποιοτικά κολλήματα. Σχεδιασμένο σε τρεις βασικές ενότητες με highlights σε κάθε βραδιά και με επιλεγμένα σημεία της πόλης που βλέπει θάλασσα, σε βάζει στο trip να πεταχτείς για κοντινή εκδρομή αν βρίσκεσαι στα βόρεια, να προσγειωθείς στο «Μέγας Αλέξανδρος» αν τα χιλιόμετρα σου βγαίνουν πολλά και να βγεις από το σπίτι σου αν είσαι λοκάλι.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο https://www.athensvoice.gr/life/poleis/809012/cosmopolis-festival-2023-i-kaluteri-idea-gia-na-vretheis-stin-kavala-to-kalokairi/

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button