Εργασία

Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

«Η κίνηση άρχισε να αυξάνεται λόγω του ανοίγματος των σχολείων και του Πανεπιστημίου. Εμείς δουλεύουμε πιο πολύ με τους μαθητές και τους φοιτητές οπότε η κίνηση ανεβαίνει και θα πάμε καλύτερα στη διάρκεια».

Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Στράτος Μακρογιαννίδης, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι σε σύντομο διάστημα θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις για επιπλέον δρομολόγια.

«Οι στάσεις εκ του νόμου πρέπει να περάσουν σε μας, για να μπορέσουμε να τις αντικαταστήσουμε, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση…»

Αναφορικά με το θέμα των στάσεων, ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε: «Είναι αρμοδιότητα του Αστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, καθώς και όλων των αστικών λεωφορείων σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να τις πάρουμε και να συνεργαστούμε με κάποιο διαφημιστικό γραφείο για να μπορέσουμε να τις αλλάξουμε και να τις κάνουμε κόσμιες, καθώς είναι πολύ παλιές. Και ο Δήμος Καβάλας πρέπει να απαλλαγεί από αυτόν το φόρτο που είναι ένα κόστος, να τις επιστρέψει σε μας. Αυτό έγινε για τελευταία φορά το 1930. Εμείς θα τις πάρουμε, θα τις δώσουμε σε έναν διακομιστή για διαφημίσεις για να συμμετάσχει στη χρηματοδότηση των στάσεων. Εκ του νόμου πρέπει να περάσουν σε μας για να μπορέσουμε να τις αντικαταστήσουμε, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button