Θάσος

Αποκατάσταση του κρηπιδώματος στο νέο λιμάνι της Θάσου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, φέροντας την αποκλειστική ευθύνη της διατήρησης των χώρων αρμοδιότητάς του σε αξιοπρεπή κατάσταση, προέβη στις απαιτούμενες διαδικασίες στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ωρίμανση και υλοποίηση έργων λειτουργικής αποκατάστασης των υποδομών στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα. Αρχικώς ανταποκρίθηκε άμεσα στο υπ’ αριθ. πρωτ. 8220/22 έγγραφο του Α’ Λιμενικού Τμήματος Θάσου για την επείγουσα «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΙΠΗΔΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΘΑΣΟΥ», το οποίο υπέστη καθίζηση, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που προκάλεσε την 11η και 12η Ιανουαρίου του έτους 2022 κύμα κακοκαιρίας με την ονομασία «ΔΙΟΜΗΔΗΣ».

Εν συνεχεία, κατόπιν της επιστολής της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Π.Ε.Π.Ε.Ν.) επί της κατάστασης των λιμένων της Επικράτειας , το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου ανταποκρίθηκε άμεσα και προέβη στην «ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΔΕΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΦΘΟΡΩΝ & ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΘΑΣΟΥ (ΝΕΟΣ ΛΙΜΗΝ)», προκειμένου να επιτευχθεί η αντικατάσταση των παλαιών χαλύβδινων κρίκων πρόσδεσης πλοίων στο κρηπίδωμα του λιμανιού του Λιμένα.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον πολίτη αποδεικνύει, για ακόμη μια φορά, την άρτια οργάνωση και το ενεργές ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στους χώρους ευθύνης του.

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Θ. κύριος Μανίτσας Δημήτριος, δήλωσε σχετικά:

«Η αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και των επισκεπτών της Θάσου είναι για εμάς ένας διαρκής στόχος.»

Ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Θ.

Δημήτριος Μανίτσας

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button