Καβάλα

Απαγόρευση αλιείας, προσόρμισης και αγκυροβολίας σκαφών στην «Αμμόγλωσσα» Κεραμωτής

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας εκδόθηκε η παρακάτω απόφαση:

Αποφασίζουμε 1. Την ανανέωση απαγόρευσης της επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας, σε απόσταση μικρότερη των διακοσίων (200) μέτρων από το συνηθισμένο σημείο στο οποίο φθάνουν κολυμπώντας οι λουόμενοι, στην έμπροσθεν θαλάσσια και από ξηράς περιοχή στην θέση «Αμμόγλωσσα» της παραλίας Κεραμωτής, Δήμου Νέστου από το σημείο Α (φ=40° 51.444’Β λ=024° 41.322′) έως Β (φ= 40° 51.267’Β λ=024° 41.272’Α) όπως αυτά εμφανίζονται στο συνημμένο Παράρτημα.

2. Η απαγόρευση της προηγούμενης παραγράφου 1 τίθενται σε ισχύ από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

3. Την απαγόρευση, της αγκυροβολίας και της προσόρμισης πλοίων αναψυχής (ιδιωτικών και επαγγελματικών), επαγγελματικών ημερόπλοιων, μικρών σκαφών και γενικά μηχανοκίνητων θαλάσσιων μέσων αναψυχής στην θαλάσσια περιοχή «Αμμόγλωσσα» της παραλίας Κεραμωτής, Δήμου Νέστου από το σημείο Α (φ=40° 51.444’Β λ=024° 41.322′) έως Β (φ= 40° 51.267’Β λ=024° 41.272’Α) όπως αυτή εμφανίζεται 2 στο συνημμένο Παράρτημα, σε απόσταση μικρότερη των διακοσίων (200) μέτρων από το συνηθισμένο σημείο στο οποίο φθάνουν κολυμπώντας οι λουόμενοι, τηρουμένων των προβλεπομένων περιορισμών ως προς την κίνηση και κυκλοφορία, καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους.

4. Με την παρούσα υπενθυμίζεται η υποχρέωση του Δήμου Νέστου για την τοποθέτηση σημαντήρων επισήμανσης των ορίων μέχρι τα οποία φθάνουν συνήθως κολυμπώντας οι λουόμενοι, στις λουτρικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται εντός διοικητικής τους αρμοδιότητας καθώς και της κατάλληλης χερσαίας σήμανσης με αναφορά στην παρούσα απαγόρευση στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. 5. Οι παραβάτες της παρούσας, ανεξάρτητα των συντρεχουσών ποινικών και αστικών ευθυνών κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του ν.δ. 187/73 (Α’ 261), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΒΡΥΖΑΣ Β. Αθανάσιος

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button