Καβάλα

Απαγορεύσεις αλιείας στο λιμάνι της Καβάλας

Ο Λιμενάρχης Καβάλας αποφάσισε τα κάτωθι:

1. Την απαγόρευση κάθε μορφή αλιείας από την στεριά και πάνω από πλοία – σκάφη, με οποιοδήποτε αλιευτικό εργαλείο, στον Κεντρικό Λιμένα Καβάλας και συγκεκριμένα από τις θέσεις 1 έως 9, όπως αυτές εμφανίζονται στο συνημμένο Παράρτημα Ι.

2. Περιοχή όπου επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία, με πετονιά – καλάμι από την ξηρά, στον Κεντρικό Λιμένα Καβάλας καθορίζεται ο χώρος μεταξύ της αποβάθρας Νο1 και Νο3 έμπροσθεν του Τελωνείου Καβάλας, όπως αυτός εμφανίζεται στα συνημμένα Παραρτήματα Ι και ΙΙ (θέσεις 6 έως 7) και μόνο στην περίπτωση που ο χώρος δεν χρησιμοποιείται για τον ελλιμενισμό σκαφών, χωρίς την είσοδο Ε.Ι.Χ. οχημάτων και δικύκλων και απαγορεύεται καθολικά στις περιπτώσεις κατάπλου κρουαζιερόπλοιων και λήψης ειδικών μέτρων από την Λιμενική Αρχή.

3. Ο Οργανισμός Λιμένα ΚΑΒΑΛΑΣ Α.Ε., όπως μεριμνήσει για την καθαριότητα του περιγραφόμενου χώρου σε συνεννόηση με την Υπηρεσία μας να προβεί στην τοποθέτηση σχετικών απαγορευτικών πινακίδων στην Χ.Ζ.Λ. Καβάλας προς πληροφόρηση του κοινού.

4. Οι παραβάτες της απόφασης αυτής, η ισχύς της οποίας αρχίζει από σήμερα ανεξάρτητα από τις συντρέχουσες ποινικές ή αστικές ευθύνες κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις διοικητικές κυρώσεις, που επιβάλλονται από την οικεία Λιμενική Αρχή, σύμφωνα με το άρθρο 157 του Ν.Δ. 187/73 (ΦΕΚ 261 Α), όπως αυτό ισχύει σήμερα για παράβαση του άρθρου 296 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Καβάλας (ΦΕΚ 262Β/78).

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ.

ΒΡΥΖΑΣ Β.Α Αθανάσιος

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button