Καβάλα

Απάντηση του Γ. Χατζηεμαννουήλ στη Μαρία Βαρύτη

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηεμμανουήλ, απαντώντας σε δήλωση της υποψηφπιας δημάρχου Παγγαίου Μαρίας Βαρύτη σχετικά με την απουσίας της από την τηλεμαχία του ENA channel, αναφέρει τα ακόλουθα:
Διάβασα προσεχτικά την αιτιολόγηση της φυγομαχίας στην τηλεμαχία του ENA channel από την επικεφαλής του συνδυασμού «ΞΕΚΙΝΑΜΕ» δήμου Παγγαίου.
Δεν πρόκειται  να αντιδικήσω μαζί της, άλλωστε η απουσία της αντικατοπτρίζει τις… πολιτικές της προθέσεις.
Θλίβομαι όμως βαθύτατα για το ύφος και την φρασεολογία της, που προσβάλλει βάναυσα την τιμή, την υπόληψη, την κοινωνική υπόσταση, το ήθος μου ως δημοσιογράφου και την προσωπικότητά μου, με ανούσιους και αναληθείς ισχυρισμούς για δήθεν «στημένο» debate και χειροκροτητές. Ο κόσμος που χρόνια τώρα με παρακολουθεί επιβραβεύοντας τις προσπάθειες μου, γνωρίζει καλά ποιος είμαι, τι κάνω και τι κομίζω ως δημοσιογράφος στην τοπική και όχι μόνον κοινωνία…
Στην αρχαιότητα πριν από αρκετούς αιώνες είχε πει  ο Σωκράτης: «Τα άδεια σακιά  τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση»
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή τύχη.
 
Γιάννης Χατζηεμμανουήλ
Δημοσιογράφος

Η δήλωση της Μαρίας Βαρύτη

ΜΑΡΙΑ ΒΑΡΥΤΗ: «Σε υποτιθέμενα debate δεν υπάρχει λόγος να παρευρίσκομαι…»

Προς ενημέρωση των πολιτών, οι λόγοι που δεν παρευρέθηκα στο υποτιθέμενο debate την Δευτέρα 02/10.

Ένα debate που απλά μου ανακοινώθηκε, όπως και η ημερομηνία διεξαγωγής του, χωρίς καν να ερωτηθώ για την διαδικασία. Ένα debate από την αρχή στημένο για χειροκροτητές.

Τα debate, αν δεν απατώμαι, γίνονται επί των προγραμμάτων, κάτι που δεν έχουμε δει εμπεριστατωμένα ακόμα από αντίπαλες παρατάξεις.

Το μόνο που έχουμε δει είναι να περιφέρονται εκατομμύρια, χωρίς αντίκρισμα…

Τέλος, δεν καταδέχομαι να καθίσω στο ίδιο τραπέζι με ανθρώπους που έχουν κάνει σκοπό της καθημερινότητά τους να πλήξουν με υπόγειους τρόπους το Συνδυασμό μας.

Ο μόνος διάλογος (debate) που με ενδιαφέρει να έχω, είναι με τον κόσμο του Παγγαίου και τον αγώνα μου τον δίνω μέσα στα χωριά, δίπλα στα μέλη του συνδυασμού μου, για το καλό του τόπου, και όχι για την ικανοποίηση προσωπικών πολιτικών φιλοδοξιών – έναν αγώνα που κορυφώνεται την Κυριακή 8 Οκτώβρη στις κάλπες!

Ας επιλέξουν οι πολίτες λοιπόν αν θέλουν καριερίστες ή ανθρώπους που θα έχουν καθημερινά δίπλα τους!

Μαρία Βαρύτη

Υποψήφια Δήμαρχος Παγγαίου

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button