Καβάλα

Ανοιχτά τα ΚΑΠΗ Βύρωνα και Αγίου Αθανασίου για όσους δεν διαθέτουν μονάδες θέρμανσης

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, με την παρουσία των Αντιδημάρχων Ποιότητας Ζωής και Πρωτογενούς Τομέα, Κυριάκου Σταυρίδη και Θόδωρου Παπαδόπουλου αντίστοιχα, και τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου 2022, ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας που θα εκδηλωθεί στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης καιρού της ΕΜΥ, κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (21/1) αναμένεται να χιονίσει στον ορεινό όγκο της δημοτικής ενότητας Φιλίππων, καθώς και σε ορισμένες περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.

Από σήμερα μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αυξημένος ο κίνδυνος εμφάνισης παγετού τις πρωινές ώρες.

Για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδέχεται να προκαλέσει η επερχόμενη κακοκαιρία, τέθηκε σε επιφυλακή το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται οι χειριστές των ειδικών μηχανημάτων του Δήμου Καβάλας και οι ιδιώτες που θα συνεργαστούν με τις δημοτικές υπηρεσίες, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας σύσκεψης αποφασίστηκε να λειτουργήσουν τα ΚΑΠΗ του Βύρωνα και του Αγίου Αθανασίου, για τη φιλοξενία των συμπολιτών μας που δεν διαθέτουν μονάδες θέρμανσης.

Για την προμήθεια αλατιού και την παροχή οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας ή την εξυπηρέτηση ειδικών αναγκών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το 2513 500000 (Δημοτική Ενότητα Καβάλας) και 2513 502500 (Δημοτική Ενότητα Φιλίππων).

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button