Καβάλα

Ανέστης Δημητριάδης: Επί της ουσίας έχει κλείσει το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών

«Το Νομικό Πρόσωπο των Παιδικών Σταθμών έχει επί της ουσίας κλείσει. Για το επόμενο εξάμηνο οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΑΠΗ έχουν περάσει υπό τη διοίκηση του δημάρχου αρχικά, μέχρι στο εξάμηνο πάνω να γίνει το συγκεκριμένο οργανόγραμμα, οπότε να είναι και κανονικά η διεύθυνση μέσα στον Δήμο».

Τα παραπάνω τόνισε, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Προγραμάτων ΕΣΠΑ του Δήμου Καβάλας, Ανέστης Δημητριάδης.

«Σε συνεργασία πάντα και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που είναι ο κ. Μιχαλάκης, θα προσπαθούμε για να βρίσκονται λύσεις, ώστε να συνεχίζεται η εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών…»

«Στα νέα καθήκοντα στα οποία μου ανέθεσε ο δήμαρχος Καβάλας, είναι η παρακολούθηση της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών και στην ουσία η άμεση ενημέρωσή του από έναν δημοτικό σύμβουλο για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Σε συνεργασία πάντα και με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, που είναι ο κ. Μιχαλάκης, θα προσπαθούμε για να βρίσκονται λύσεις, ώστε να συνεχίζεται η εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών. Ήδη από την επόμενη Δευτέρα (8/1) οι μικροί μας φίλοι θα επιστρέψουν κανονικά, ελπίζω υγιέστατοι, στους Παιδικούς Σταθμούς, μακριά από τις περιβόητες ιώσεις που μας ταλαιπωρούν όλους. Στόχος μας είναι η ομαλή λειτουργία των Παιδικών Σταθμών και να συνεχιστεί αυτό το έργο που ήδη τόσα χρόνια παράγεται. Θέλουμε να βρίσκεται η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών στο ίδιο υψηλό σημείο που μέχρι τώρα βρίσκεται», επισήμανε σχετικά ο κ. Δημητριάδης.

«Πιστεύω ότι η συνεργασία θα είναι άψογη και με τους διοικητικούς υπαλλήλους, που κατά ψέματα, αυτοί είναι που κρατάνε τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα…» «Η ανάθεση των καθηκόντων έχει να κάνει και με την εμπειρία μου στο Νομικό Πρόσωπο «Αλληλεγγύη» όπου ήμουν πρόεδρος και θα ήταν χρήσιμο κάποιος που γνωρίζει τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών να σταθεί στο πλάι του αντιδημάρχου του κ. Μιχαλάκη, αλλά ταυτόχρονα να ενημερώνει και τον δήμαρχο Καβάλας, για να μπορέσει να κρατηθεί αυτό το υψηλό επίπεδο. Πιστεύω ότι η συνεργασία θα είναι άψογη και με τους διοικητικούς υπαλλήλους, που κατά ψέματα, αυτοί είναι που κρατάνε τη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, έτσι ώστε να μην υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Με την ευκαιρία τέλος να δηλώσω ότι στις 4 Ιανουαρίου το απόγευμα στις 7:00 το απόγευμα στο κέντρο «Γυαλός» θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, οπότε οι φίλοι μας των ΚΑΠΗ θα έρθουν για να ξεκινήσουμε μία νέα χρονιά με ανταλλαγές ευχών και με τον δήμαρχο, αλλά και μεταξύ τους», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Δημητριάδης.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button