Περιφέρεια

Αλλάζει σελίδα η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η επένδυση των Λουτρών Ελευθερών θα περάσει στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας.

Αλλάζει σελίδα η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε τη Δευτέρα (27/5) από την Καβάλα, όπου και συνεδρίασε το περιφερειακό συμβούλιο, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Για το θέμα μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

«Η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ θα μετατραπεί σε μία εταιρεία πολιτιστικών δράσεων και η επένδυση των Λουτρών Ελευθερών θα περάσει στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας…»

«Η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ μπαίνει σε μια νέα τροχιά, όπως ανακοίνωσε από την Καβάλα ο κ. Τοψίδης, καθώς θα μετατραπεί σε μία εταιρεία πολιτιστικών δράσεων και η επένδυση των Λουτρών Ελευθερών θα περάσει στον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Νομίζω πως είναι προς τη σωστή κατεύθυνση αυτή η αλλαγή, καθώς έτσι όπως λειτουργούσε τελευταία η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ είχε μόνο τα Λουτρά Ελευθερών και ουσιαστικά κατέγραφε αν ο επενδυτής βάζει τα χρήματα. Τώρα νομίζω ότι η ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ θα πάρει μια άλλη χροιά, θα μπουν κι άλλες δράσεις όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης και σίγουρα η κατάσταση θα είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που υπάρχει τα τελευταία χρόνια», σημείωσε σχετικά ο κ. Ιωσηφίδης. 

«Κάπου κολλάνε σε υπηρεσίες κάποια πράγματα με την επένδυση των Λουτρών Ελευθερών…»

Όσον αφορά την εικόνα που έχει για την επένδυση στα Λουτρά Ελευθερών, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης τόνισε: «Αυτά που ήξερα εγώ ήταν ότι φτάνουμε προς το τέλος. Κάπου κολλάνε σε υπηρεσίες κάποια πράγματα. Εμείς πήγαμε επί τόπου με τον κ. Τοψίδη και τον κ. Μαρκόπουλο και είδαμε τον χώρο και μίλησε με τον επενδυτή τηλεφωνικά κι όπως είπε στο περιφερειακό συμβούλιο είχε συνάντηση με τον ίδιο και τον γιο του δυο φορές, δόθηκε η εντύπωση ότι ήταν σε καλό δρόμο. Τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει, αυτό θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα. Κάτι πρέπει να γίνει με τη συγκεκριμένη επένδυση, αλλά είναι κάτι που δεν εξαρτάται από τη δική δραστηριότητα».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button