Καβάλα

Αλέξης Γούλας: Ο καλός σχεδιασμός είναι το «κλειδί» για τα σημαντικά έργα

Ο καλός σχεδιασμός και η συνέχιση του προγραμματισμού για τα σημαντικά έργα του Δήμου Καβάλας για την νέα πενταετία, θα είναι ο κύριος στόχος του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος, Αστικής Ανάπτυξης και Βιώσιμης Κινητικότητας, Αλέξη Γούλα, ο οποίος και επίσημα ανέλαβε τα καθήκοντά του από την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων υπογράμμισε αρχικά ότι τις τελευταίες εβδομάδες ενημερώθηκε διεξοδικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν το νευραλγικό χαρτοφυλάκιο το οποίο ανέλαβε. 

«Ελπίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα. Συνεχίζουμε τα έργα που έχουμε βρει σε εκκρεμότητα και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας για το καλό του Δήμου Καβάλας…»

«Ξεκίνησα επίσημα την ανάληψη των καθηκόντων μου από το πρωί της Τρίτης σε 2 Ιανουαρίου. Μου παρέδωσε ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης και ευελπιστώ ότι θα τα πάμε καλά. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες βοηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό και σε αυτό το πλαίσιο θα συνεχίσουμε όλη μας στην πορεία για την επόμενη πενταετία. Είναι δύσκολο κομμάτι αυτό των τεχνικών έργων, με την έννοια ότι όλα περνάνε από εδώ, όλη η λειτουργία του Δήμου Καβάλας, όπως και από την Οικονομική Υπηρεσία. Το θέμα είναι να έχουμε έναν καλό σχεδιασμό και να συνεχίσουμε τον προγραμματισμό που υπάρχει ήδη στο κομμάτι αυτό του Δήμου και ελπίζω ότι δεν θα έχουμε προβλήματα. Συνεχίζουμε τα έργα που έχουμε βρει σε εκκρεμότητα και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας για το καλό του Δήμου Καβάλας», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Αλέξης Γούλας.  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button