Καβάλα

Αλέξης Γούλας: Θα αναδείξουμε τα προβλήματα του Παληού

«Ό,τι κάναμε μέχρι σήμερα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα προσπαθούμε να αναδείξουμε και να επιλύσουμε τα προβλήματα του Παληού. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, με την παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη, «Σύγχρονος Δήμος», Αλέξης Γούλας.

«Τα προβλήματα πρέπει σιγά σιγά να δρομολογηθούν και να επιλυθούν. Αυτό είναι το πλάνο μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε από την 1η Ιανουαρίου του 2024…»

«Το Παληό είναι ένας οικισμός, ο οποίος έχει προβλήματα, έχει ιδιαιτερότητες και αυτά τα προβλήματα πρέπει σιγά σιγά να δρομολογηθούν και να επιλυθούν. Αυτό είναι το πλάνο μας και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε από την 1η Ιανουαρίου του 2024. Στην 4ετια που ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες, το Παληό εκπροσωπούσε η δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Δρακονάκη, η οποία βέβαια δεν ήταν στην συμπολίτευση. Όταν είσαι στην αντιπολίτευση είναι δύσκολο να λύσεις θέματα, όμως αυτή η μοναδική φωνή θα ενισχυθεί και τώρα θα είμαστε δυο δημοτικοί σύμβουλοι από το Παληό. Ελπίζω ότι κάτι καλύτερο θα γίνει. Είμαι αισιόδοξος για πολλά θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γούλας. 

Δρομολογήθηκε το θέμα του κυκλοφοριακού στο Παληό – Η σχετική μελέτη υπάρχει ήδη στον Δήμο Καβάλας

Ερωτηθείς καταληκτικά σχετικά με το μείζον πρόβλημα του οικισμού του Παληού, που δεν είναι άλλο από το κυκλοφοριακό, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καβάλας απάντησε: «Είναι ένα θέμα που έχει δρομολογηθεί. Η μελέτη υπάρχει ήδη στον Δήμο Καβάλας. Θα αναζητηθεί οικονομικό πακέτο για να προχωρήσει η υλοποίηση της. Μετά την 1η Ιανουαρίου που θα είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι θα αναφερθούμε πιο αναλυτικά στο θέμα. Είμαστε ακόμη στη φάση της προετοιμασίας». 

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button