Περιφέρεια

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Το δικό μας χρίσμα ήταν η αγάπη των πολιτών

«Δεν ήρθαμε εμείς για να πάρουμε τις καρέκλες και να καταθέτουμε στεφάνια στις παρελάσεις. Οι πολίτες μας εξέλεξαν στη διοίκηση της Περιφέρειας για να παραχθεί έργο και θα παραχθεί έργο, να είναι σίγουροι γι’ αυτό». 

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (Π.Ε. Καβάλας) με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση», Αλέξανδρος Ιωσηφίδης.

«Το δικό μας χρίσμα ήταν η εντολή και η αγάπη των πολιτών να αλλάξουμε τα πράγματα και θα τα αλλάξουμε…»

«Οι πολίτες μας ψήφισαν κόντρα στις κομματικές επιλογές και ντιρεκτίβες. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους δημοκράτες πολίτες της Π.Ε. Καβάλας που κόντρα σε όλα αυτά, τη δεύτερη Κυριακή (15/10) μας στήριξαν και έδωσαν τη νίκη σε έναν ανεξάρτητο  συνδυασμό, που δεν είχε χρίσμα ή στήριξη από κανέναν κομματικό φορέα. Το δικό μας χρίσμα ήταν η εντολή και η αγάπη των πολιτών να αλλάξουμε τα πράγματα και θα τα αλλάξουμε. Δεν εκλεγήκαμε για να αλλάξουμε μόνο καρέκλες», επισήμανε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Ιωσηφίδης. 

«Παρακολουθούσαμε τα θέματα, δεν αφήσαμε τους πολίτες και νομίζω ότι αυτό εκτιμήθηκε…»

«Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας, ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, νομίζω μία ολική επαναφορά για την παράταξή μας και για μένα προσωπικά. Όλα αυτά τα χρόνια κρατήθηκα στην παράταξη, κάναμε όσο μπορούσαμε μια σοβαρή και στιβαρή αντιπολίτευση, με προτάσεις με κριτική. Παρακολουθούσαμε τα θέματα, δεν αφήσαμε τους πολίτες και νομίζω ότι αυτό εκτιμήθηκε, με αποτέλεσμα τη δεύτερη Κυριακή (15/10) να μας δώσουν μία μεγάλη νίκη και να κάνουμε την ανατροπή», σημείωσε ακόμη ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος της «Περιφερειακής Σύνθεσης».

«Όλα τα στελέχη μας έτρεξαν, παρακίνησαν τους πολίτες να πάνε στις κάλπες, να μας ψηφίσουν και να μας απαλλάξουν από τη διοίκηση του κ. Μέτιου και οι πολίτες το έκαναν…»

«Με εξέπληξε το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής (8/10) που ήταν τόσο καλό για τον κ. Μέτιο στην Π.Ε. Καβάλας, με προβλημάτισε, αλλά δεν με έριξε. Κάναμε όλοι μαζί έναν μεγάλο αγώνα και αυτοί που εκλεγήκαμε κι ήμασταν εκλεγμένοι έτσι κι αλλιώς και όλοι οι άλλοι. Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για να επανέλθουμε, για να πάρουμε την εκλογική νίκη. Ακόμα και τα παιδιά που δεν ήταν σε εκλόγιμη θέση, έδωσαν τον αγώνα τους, δεν άφησαν τον συνδυασμό. Όλα τα στελέχη μας έτρεξαν, παρακίνησαν τους πολίτες να πάνε στις κάλπες, να μας ψηφίσουν και να μας απαλλάξουν από τη διοίκηση του κ. Μέτιου και οι πολίτες το έκαναν. Και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ακολούθως στις δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. 

Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της Περιφέρειας

Τέλος, μιλώντας για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της η νέα διοίκηση του Χριστόδουλου Τοψίδη, ο κ. Ιωσηφίδης υπογράμμισε: «Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στην Π.Ε. Καβάλας. Την Τρίτη (24/10) περιοδεύσαμε στη Χρυσούπολη και βρεθήκαμε στη λαϊκή αγορά και στην αγορά της πόλης γενικότερα. Για παράδειγμα στην επαρχία Νέστου το βασικό πρόβλημα είναι τα κουνούπια, στην αντιμετώπιση των οποίων απέτυχε η απερχόμενη διοίκηση. Δεν το λέω αντιπολιτευτικά, καθώς έτσι κι αλλιώς κριθήκαμε όλοι στις 15 Οκτωβρίου. Είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους πολίτες και πρέπει να κάνουμε παρεμβάσεις και να δούμε από νωρίς κάποια πράγματα για το τι μπορούμε να κάνουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε το οδικό δίκτυο και τα μεγάλα έργα για τα οποία πρέπει να πιέσουμε. Θα κάνουμε μία προσπάθεια για το φράγμα του Μαρμαρά αν μπορέσουμε να το επαναφέρουμε και να το τελειώσουμε. Από εκεί και πέρα να δούμε την τουριστική ανάπτυξη, να γίνουν στοχευμένες κινήσεις. Θα γίνουν παρεμβάσεις, καθώς έχουμε ένα δυνατό όπλο που είναι στα χέρια μας, το ΕΣΠΑ. Στόχος επίσης είναι η ανάπτυξη της Θάσου, ο αρχαιολογικός χώρος των Φιλίππων, θα γίνουν πολλά πράγματα».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button