Περιφέρεια

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Η Περιφέρεια μας οφείλει να γίνει πρωταγωνιστής

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση» Αλέξανδρος Ιωσηφίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ήρθε η ώρα οι πολίτες της Καβάλας και της Περιφέρειας ΑΜΘ να αποφασίσουν για το μέλλον το δικό τους αλλά κυρίως των παιδιών τους.

Οι εκλογές είναι σε 2 μήνες από τώρα, και αποφάσισα πιστός στις αρχές μου, στον κώδικα αξιών και στην προσωπική μου ηθική, να κατέλθω ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Περιφερειακή Σύνθεση» και τον Χριστόδουλο Τοψίδη, στηρίζοντας την προσπάθεια που ξεκινήσαμε το 2019.  

Η εμπειρία μου από αιρετά αξιώματα, πάντα με την τιμητική ψήφο των πολιτών σε εκλόγιμες θέσεις, με έχουν οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα. Ο θεσμός της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης θα έπρεπε να είναι ο μοχλός ανάπτυξης. Δυστυχώς όμως η πρόοδος, η ανάπτυξη, η εξέλιξη, η ευημερία και η αποτελεσματικότητα είναι άγνωστες έννοιες στη διοίκηση Μέτιου. Την απελθούσα διοίκηση την αποχαιρετούμε με την πεσμένη γέφυρα, την μη ολοκλήρωση του φράγματος Μαρμαρά και των έργων φυσικού αερίου, τον Ε61 κλπ.

Ασχολούμαι με τα κοινά με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των ανθρώπων του.

Η περιφέρεια μας από ουραγός οφείλει να γίνει πρωταγωνιστής.

ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ψηφίζοντας Περιφερειακή Σύνθεση και Χριστόδουλο Τοψίδη.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button