Θάσος

Ένταξη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου στην Ε.ΛΙΜ.Ε.

Με προσωπικές ενέργειες και χειρισμούς του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Μανίτσα Δημήτριου, το Δ.Λ.Τ.Θ. εντάχθηκε ως μέλος της Ε.ΛΙΜ.Ε.

Η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε) είναι Εταιρεία αστική και μη κερδοσκοπική. Αντικείμενο της είναι η αντιμετώπιση και προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν τους λιμένες μέσα στο πλαίσιο της Ελληνικής, Ευρωπαϊκής και Διεθνούς νομοθεσίας. Σκοπός της είναι η δημιουργία θέσεων για την ανάπτυξη όλων των Οργανισμών Λιμένων Ελλάδας, λιμενικής βιομηχανίας και των μεταφορών.

Ο σκοπός της Ε.ΛΙΜ.Ε. είναι:

Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών της Ε.ΛΙΜ.Ε. για θέματα ανάπτυξης και διαχείρισης των λιμένων. Η παρουσίαση και προώθηση θέσεων και προτάσεων σε κυβερνητικούς και άλλους οργανισμούς σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Λειτουργία γραφείου τεκμηρίωσης και η δημιουργία βάσεων δεδομένων, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η παρακολούθηση ζητημάτων συλλογικού ενδιαφέροντος, και ειδικότερα η συλλογή, διανομή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σχετικά με τις νέες πρακτικές, τεχνικές ή τεχνολογίες όσον αφορά στην ανάπτυξη, την οργάνωση, τη διοίκηση και τη διαχείριση των λιμένων και τις ρυθμιστικές διατάξεις που αφορούν τη λειτουργία του ελληνικού λιμενικού και εν γένει ναυτιλιακού συστήματος . Η Ε.ΛΙΜ.Ε μεριμνά επίσης για την ενημέρωση των μελών της σε θέματα κοινωνικά, εργασιακά και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού.

Με εκτίμηση, ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Θ.

Δημήτριος Μανίτσας

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button