Καβάλα

Ένας πειρατής πρόσφερε δώρα στους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής κλινικής

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Σύλλογος Artattack, θέλησαν να προσθέσουν λίγο χρώμα και χαμόγελα αισιοδοξίας στο Νοσοκομείο Καβάλας, το φρούριο που επί δύο χρόνια δίνει έναν πρόσθετο αγώνα κατά της πανδημίας.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, συνοδευόμενοι από τον «Πειρατή του Θερμαϊκού» (Παναγιώτη Γεωργίου), μοίρασαν γλυκά, παιχνίδια και βιβλία στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική, και στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του Αιματολογικού Τμήματος.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον διοικητή του Νοσοκομείου, Ντίνο Κλειτσιώτη «για την καλή οργάνωση του ιδρύματος στην αντιμετώπιση της πανδημίας» και υποσχέθηκε ότι στο μέλλον ο Δήμος θα οργανώσει εκδήλωση που θα αφορά σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου.

«Ήρθαμε να δώσουμε συμβολικά δώρα στα παιδάκια και να δείξουμε την εκτίμησή μας για όσα έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, με κίνδυνο της ζωής τους, στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Τις ευχαριστίες του στους εργαζόμενους «που ανταπεξήλθαν σ’ έναν πάρα πολύ δύσκολο ρόλο», επανέλαβε ο κ. Κλειτσιώτης.

Ο «Πειρατής», που τα τελευταία χρόνια είναι ο «βασιλιάς του ξανθιώτικου Καρναβαλιού», έχοντας στο πλευρό του τον Καβαλιώτη φίλο του, Κώστα Μπίκο, ο οποίος συμμετείχε στην προαναφερθείσα εκδήλωση, επισκέφθηκε τα παιδιά που νοσηλεύονταν, μοίρασε δώρα, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους, κι όπως δήλωσε, «μπορεί, λόγω πανδημίας, πολλά πράγματα να έχουν απαγορευτεί και ακυρωθεί, όχι, όμως, η ανθρωπιά».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button