Περιφέρεια

Ένας ολοκαίνουργιος ηλεκτροκαρδιογράφος στο Περιφερειακό Ιατρείο Αμυγδαλεώνα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη στο πρόβλημα που προέκυψε με τον ηλεκτροκαρδιογράφο του Περιφερειακού Ιατρείου Αμυγδαλεώνα.

Ο κ. Πολίτης άμεσα κίνησε άμεσα την διαδικασία  και ο παλιός ηλεκτροκαρδιογράφος αντικαταστάθηκε από έναν ολοκαίνουριο υψηλών προδιαγραφών.

Ο κ. Πολίτης δήλωσε σχετικά:

Με το που πληροφορήθηκα ότι ένα εκ των μεγαλύτερων Περιφερειακών Ιατρείων του Νομού μας, αυτό του Αμυγδαλεώνα, αντιμετώπισε πρόβλημα με τον ηλεκτροκαρδιογράφο του, άμεσα κινήθηκε η διαδικασία προκειμένου ο παλιός να αντικατασταθεί από έναν ολοκαίνουριο υψηλών προδιαγραφών και να διευκολύνει σημαντικά το έργο της σπουδαίας γιατρού μας Athina Fotiadou.

Η συγκεκριμένη εξαιρετική συνάδελφος καλύπτει υγειονομικά περίπου 5000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και σαν οικογενειακή ιατρός 2000 ασθενείς που την έχουν επιλέξει. Ο καρδιογράφος είναι ένα σημαντικότατο εργαλείο της καθημερινής ιατρικής πρακτικής και μπορεί να σώσει ζωές με την έγκαιρη διάγνωση που προσφέρει.

Σε συνέχεια των κοινωνικών δράσεων μας, αποδεικνύουμε την φροντίδα και το ενδιαφέρον και για τις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Οι δράσεις θα συνεχιστούν στοχευμένα όλο το επόμενο διάστημα και όπου εντοπίζονται αντίστοιχα κενά.

Συνεχίζουμε δυναμικά

Alexis Politis

ΥΓ: Ευχαριστώ τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ελευθερούπολης Κιαρα Ντι Ναπολι και τον πρόεδρο της κοινότητας του Αμυγδαλεώνα Dimitris Poursaitidis για τη βοήθειά τους και σημαντική συνδρομή τους στο να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button