Πολιτισμός

Έναρξη και πρόγραμμα της εβδομάδας του Cosmopolis 2022

Εδώ και λίγες μέρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στην Καβάλα τα δημιουργικά του Cosmopolis Festival 2022 στη μορφή banners, αφισών αλλά και έντυπου προγράμματος των εκδηλώσεων της διοργάνωσης για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

Τη φετινή οπτική ταυτότητα του φεστιβάλ υπογράφει το δημιουργικό γραφείο Book Art σε συνέργεια με την Καβαλιώτισσα εικαστικό Μαριανέλη Αναστασιάδου. Στο επίκεντρο της ταυτότητας βρίσκονται χειροποίητα κολάζ της Αναστασιάδου, τα οποία δημιουργήθηκαν με αρχειακό υλικό, παλιές φωτογραφίες της Καβάλας. Η καλλιτέχνης δημιούργησε μία σειρά από κολάζ με τον γενικό τίτλο “Anima Urbis” (Ψυχή πόλεως)*, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως συνειρμικά οπτικά τοπία για το προωθητικό υλικό του Cosmopolis 2022, «δεμένα» με έντονα στοιχεία τυπογραφίας και μία παλέτα «ζωντανών» χρωμάτων που αντικατοπτρίζουν την πολυτασικότητα και τη «φρεσκάδα» του φεστιβάλ.

* Η έκθεση “Anima Urbis” με τα έργα της Μαριανέλης Αναστασιάδου θα φιλοξενείται στον πεζόδρομο της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Καβάλα από τις 15 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2022.

Προσεχώς στο Cosmopolis festival αυτή την εβδομάδα:

Τρίτη 19.07 στο Φρούριο της Καβάλας – Μια υπέροχη συναυλία με τον πολυδιάστατο καλλιτέχνη και performer Tόνι Σφήνο

Πέμπτη 21.07 στο πάρκινγκ του Φάρου στην Παναγία, στο Πολύστυλο και στην Λυδία – 3 υπέροχες συναυλίες στo πλαίσιo του CosmoHome

Παρασκευή 22.07

Έναρξη του BLUE Cosmopolis στο Λιμάνι στο ύψος της πλ. Ελευθερίας με:

  • Επιδείξεις μαγειρικής, ανοικτά εργαστήρια, μουσικές συναυλίες κα
  • Milonga Porteña από το Kavalatino

Συναυλία με τους SOCIAL WASTE στο θεατράκι του Μωχάμετ Άλη.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button