Καβάλα

Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων του Θεάτρου Ανάβασις

Μαρία Καραβία-Ηθοποιός/σκηνοθέτης:

“Σεπτέμβριος  2011 – Σεπτέμβριος 2022. Πέρασαν κιόλας 11 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας του Θεατρικού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, της «Θεάτρου Ανάβασις».

Πολλοί οι μικροί μαθητές  που ξεκίνησαν μαζί μας από το νηπιαγωγείο και συνέχισαν έως και το γυμνάσιο. Κάποιοι συνέχισαν και στο Λύκειο, και τώρα χαιρόμαστε να τους βλέπουμε φοιτητές πια, σε Πανεπιστήμια στο τμήμα Θεατρολογίας.

Άλλοι, συνέχισαν σε άλλες ειδικότητες  που η θεατρική παιδεία που απέκτησαν κοντά μας, τους βοήθησε στην επαγγελματική τους καριέρα(εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, δημοσιογράφοι, κλπ.), στην κοινωνική τους ζωή αλλά και στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.

Τα τελευταία χρόνια, αν και δύσκολα χρόνια λόγω πανδημίας,  καταφέραμε και λειτουργήσαμε με μαθήματα και μικρές παραστάσεις, με τα τμήματα των εφήβων και ενηλίκων, καθώς και προγράμματα για τα Α.με.Α. με την οικονομική υποστήριξη του  Υπουργείου Πολιτισμού, που υλοποιήσαμε με μεγάλη επιτυχία.

Συνεχίζουμε λοιπόν, πάντα με ενθουσιασμό και αγάπη να διδάσκουμε και να προσφέρουμε θεατρική παιδεία και πολιτισμό σε μικρούς και μεγάλους.

Το θέατρο, μας δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση, μας κάνει να βάζουμε στόχους στη ζωή, να επικοινωνούμε και να συνεργαζόμαστε με άλλα άτομα, μικρούς και μεγάλους, να εκπαιδεύουμε τη σκέψη, να καλλιεργούμε τα συναισθήματα και τις καλλιτεχνικές ικανότητες μας και κυρίως, μας κάνει άτομα δημιουργικά και με  τόλμη, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά και τους εφήβους.  Επίσης μας προσφέρει ψυχαγωγία, χαρά και γνώση.

Αυτοί ήταν και είναι οι στόχοι του Θεατρικού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου, υπό τη Διεύθυνση της Μαρίας Καραβία.

Σας περιμένουμε και φέτος με αγάπη, τους παλιούς και νέους μαθητές μας, τα αγαπημένα μας παιδιά και τους μεγάλους, να ταξιδέψουμε μαζί στο μαγευτικό κόσμο του θεάτρου, της Τέχνης και του Πολιτισμού.”

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

1η Σεπτεμβρίου, ώρα 18:00-20:30 .

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

7 Σεπτεμβρίου, ώρα 18:30

ΤΜΗΜΑΤΑ

Ενηλίκων: Τετάρτη,    6:30-8:00.

Α.με.Α.: Πέμπτη, 6:30-8:00.

Εφηβικό: Παρασκευή, 6:30-8:00.

Παιδικά:  Σάββατο 10:30-13:30.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Λεωνάτου 8  (Κάθετος στην Ομονοίας 92-94)

Τηλ. 6976879029

Email: theatrouanavasis@gmail.com

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button