Εργασία

Έκτακτα δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ προς την Ξάνθη

Μεγάλη επιβατική κίνηση αναμένει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, λόγω της καρναβαλικής παρέλασης την Κυριακή (26/2) στην γειτονική Ξάνθη.

Μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Κώστας Πανταζής, σημείωσε αρχικά: «Πράγματι περιμένουμε αυτό το τριήμερο ότι θα είναι μεγάλη η επιβατική κίνηση προς την Ξάνθη και γι’ αυτό έχουμε μεριμνήσει με έκτακτα δρομολόγια».

Τα έκτακτα δρομολόγια προς την Ξάνθη θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή (24/2) και θα κορυφωθούν το Σάββατο (25/2) και την Κυριακή (26/2)

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Πανταζής, τα έκτακτα δρομολόγια προς την πόλη της Θράκης θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή (24/2) και θα κορυφωθούν το Σάββατο (25/2) και την Κυριακή (26/2).

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις προσφορές στις τιμές των εισιτηρίων για το τριήμερο. Έτσι η τιμή του εισιτηρίου στο δρομολόγιο Καβάλα – Ξάνθη – Καβάλα, διαμορφώνεται στα 10 ευρώ, ενώ το φοιτητικό στα 8 ευρώ, επίσης με επιστροφή.

Σύμφωνα πάντα με τον Κώστα Πανταζή, τα δρομολόγια θα είναι πολύ τακτικά, σχεδόν κάθε μισή ώρα.

Σημαντική κίνηση, εκτός από την Ξάνθη, αναμένεται και στη γραμμή Καβάλας – Θεσσαλονίκης, καθώς πολλοί φοιτητές θα μεταβούν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δρομολόγια και τη νύχτα, για την επιστροφή όσων το επιθυμούν – «Επειδή οι νέοι μας πίνουν και λίγο παραπάνω εκείνες τις ημέρες είναι καλύτερη λύση η μετακίνηση με το λεωφορείο και σίγουρα πιο ασφαλής…»

«Πολύς κόσμος πηγαίνει από το Σάββατο, διασκεδάζει στην Ξάνθη και πρέπει να τονίσουμε ότι θα έχουμε δρομολόγια και τη νύχτα, για την επιστροφή όσων το επιθυμούν. Μπορεί δηλαδή να φύγει κάποιος το βράδυ του Σαββάτου από την Καβάλα, να πάει στην Ξάνθη να διασκεδάσει και να επιστρέψει, στις 2.30 ή στις 3 τα ξημερώματα. Νομίζω ότι καλύπτουμε τα θέλω των συμπολιτών μας, θέλουμε να τους εξυπηρετήσουμε. Και επειδή οι νέοι μας πίνουν και λίγο παραπάνω εκείνες τις ημέρες είναι καλύτερη λύση η μετακίνηση με το λεωφορείο και σίγουρα πιο ασφαλής. Είναι ό,τι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς παρά να χρησιμοποιήσουμε το όχημα μας, ενώ έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό τριήμερο για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, θα εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο και με έκτακτα δρομολόγια όλες τις ημέρες και ώρες», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Πανταζής.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button