Καβάλα

Άντρας πέθανε σε εκδήλωση του Cosmopolis

Ένας άντρας ηλικίας 70 περίπου ετών πέθανε το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021, λίγο πριν ξεκινήσει προγραμματισμένη εκδήλωση του φεστιβάλ Cosmopolis στον αύλειο χώρο της Παλιάς Μουσικής στην Παναγία.

Ο άντρας έχασε τις αισθήσεις του ενώ συνομιλούσε με κάποιον γνωστό του και έπεσε στο έδαφος. Διασώστες του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άντρας ήταν ήδη νεκρός. Πρόκειται για κάτοικο Καστοριάς, ο οποίος βρισκόταν στην Καβάλα για διακοπές σε συγγενείς του. Η εκδήλωση ματαιώθηκε.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Η Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η οργανωτική ομάδα και οι εθελοντές του Cosmopolis είμαστε συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο ενός ανθρώπου το βράδυ της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021, λίγο προτού ξεκινήσει προγραμματισμένη εκδήλωσή του φεστιβάλ στον αίθριο χώρο της Παλιάς Μουσικής.
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια και τους οικείους του συνανθρώπου μας, η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των επόμενων εκδηλώσεων του Cosmopolis αναβάλλεται. Για την οριστική ημέρα και ώρα διεξαγωγής της παρουσίασης θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button