Καβάλα

Άλκης Ζοπόγλου: Τι απαντά σε όσους μιλούν για σπατάλη χρημάτων στο Cosmopolis

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Cosmopolis στην Καβάλα. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Ζοπόγλου υπογράμμισε πως ο κόσμος αγκάλιασε το φεστιβάλ καθώς ποιοτικά είναι εξαιρετικό.

“Είναι αλήθεια ότι οι εκδηλώσεις αγκαλιάσθηκαν και εμείς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Με αυτή την λογική είμαστε και ευχαριστημένοι πάρα πολύ μια και ο τελικός κριτής σε ό,τι και αν γίνεται, είναι ο κόσμος!

Επειδή η επιβράβευση από τον κόσμο είναι πάρα πολύ μεγάλη, μας αρέσει πολύ. Και μιλάμε για ένα γεγονός που ξεκίνησε μόλις πέρσι Μιλάμε για την ενότητα Cosmo Home που παρουσιάσθηκε πέρσι για πρώτη φορά στο κοινό.

Αυτή λοιπόν η ενότητα έχει μεγάλη επιτυχία και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό. Ο κόσμος απλά κατάλαβε ότι είναι κάτι που μπορεί να χαρεί και μετά την κούραση της πανδημίας βρίσκει εκτόνωση” τόνισε.

Όσο για τις βολές και την σπατάλη χρημάτων που κάποιοι υποστηρίζουν ότι αφορούν στο Φεστιβάλ ο ίδιος σχολίασε. “Δεν μπορώ να δίδω βάση σε αυτά τα πράγματα.

Ακούω και εγώ αυτά τα σχόλια, όλη η ομάδα του Φεστιβάλ και όλη η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ακούμε την κριτική αλλά έχουμε φτάσει σε σημείο να μην μπορούμε να δώσουμε κάποια αιτιολογία πίσω από αυτή.

Το μόνο τελικά που καταφέρνουν οι άνθρωποι αυτοί, οι οποίοι ασκούν την κριτική αν τελικά προέρχονται από τον πολιτικό χώρο δεν ξέρω, είναι να κάνουν κακό στον εαυτό τους.

Γιατί ο κόσμος μπορεί να δώσει απαντήσεις. Είμαι καλλιτέχνης και έχω παίξει σε χιλιάδες κόσμο. Αυτοί που έκριναν τη δουλειά μου, ήταν το κοινό! Άρα δεν φοβάμαι τι θα πουν κάποιοι.

Δεν φοβάμαι επίσης να εκτεθώ σε ανθρώπους που νομίζουν ότι έχουν κάποια πράγματα στα χέρια τους. Άρα το παν είναι το κοινό. Ο κόσμος που επιβραβεύει ή όχι.

Συνεχίζουμε μέχρι τις 12 Αυγούστου με άλλες δύο Πέμπτες Όλα τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Και πάμε δυνατά μετά στην τρίτη ενότητα του Φεστιβάλ, στο Cosmo Word εκεί όπου θα έχουμε πολλά να δούμε,

Η ενότητα αυτή τέλος, με την κλασσική μουσική εξάλλου που φιλοξενεί εθελοντές μουσικούς από το εξωτερικό έχει τρομερή επιτυχία. Υπάρχει μια λίστα συμμετοχών από πολλούς, θα έχουμε καταπληκτικούς μουσικούς στο Cosmo Classical και θα απολαύσουμε μουσική με ταλέντα της επόμενης 15ετίας στην Ευρώπη και είναι τιμή μας που τους φιλοξενούμε.

Ελπίζουμε όλα αυτά να γίνουν και να μην έχουμε θέμα με την πανδημία. Αυτό είναι το μόνο που σκεφτόμαστε” τόνισε καταληκτικά.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button