Αθλητικά

Άλεξ Χαντιτάτζι: Δεν πάω πουθενά, είμαι δεσμευμένος με τον ΑΟΚ

Κάλεσμα στον κόσμο της Καβάλας να γεμίσει το γήπεδο την Τετάρτη απευθύνει με μήνυμά του ο Άλεξ Χαντιτάτζι.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ τονίζει ότι εξακολουθεί να πιστεύει στον ΑΟΚ και στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία, ακόμα κι αν κάποιοι τον θεωρούν… τρελό!

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήσει φιλάθλων δηλώνει πως δεν πρόκειται να φύγει από τον ΑΟΚ ακόμα κι αν υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική. «Δεν έχω να πάω πουθενά. Είμαι δεσμευμένος με την Καβάλα και τον ΑΟΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το μήνυμα του αναφέρει τα εξής:

«Πολλές από τις επιτυχίες της ζωής και της επιχείρησής μου έχουν έρθει όταν άλλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατο ή θα έπρεπε να παραιτηθώ και να κάνω κάτι διαφορετικό

Πείτε με ότι έχω παραισθήσεις ή πείτε με τρελό αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Πιστεύω στο πεπρωμένο, πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και γιατί κάνουμε κάποιο ταξίδι ή γιατί συμβαίνουν ορισμένα πράγματα. Πιστεύω ότι οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, και αυτοί που τα παρατάνε ποτέ δεν κερδίζουν!

Όταν χανόμαστε περισσότερο βρίσκουμε μερικές φορές τους πιο αληθινούς φίλους και θαυμαστές μας. Οπότε για τα επόμενα 3 παιχνίδια γίνε φίλος, υποστηρικτής μας και ίσως καταφέρουμε το αδύνατο.

Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε. Ξέρω ότι μπορούμε.

Αυτή την Τετάρτη ας έχουμε 10.000 κόσμο στο γήπεδο, ας μιλήσουμε για την Ελλάδα και ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας για το όνειρό μας»!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button