Παγγαίο

Στο Δήμο Παγγαίου παρουσίασαν έναν καλύτερο τρόπο ζωής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 8η Ποδηλατοδρομία

Πλήθος κόσμου και συμμετεχόντων κατέκλυσε, την  Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, την περιοχή Καϊνάκια της Τοπικής Κοινότητας Πλατανοτόπου που αποτέλεσε και σημείο εκκίνησης της 8ης Ποδηλατοδρομίας καθώς και την πλατεία της Τοπικής κοινότητα Αυλής, ως σημείο τερματισμού.

Η αθλητική δράση πραγματοποιήθηκε, φέτος, με φόντο τη διάκριση του δήμου Παγγαίου ως Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού για το 2019 κατά τη διάρκεια της οποίας οι 100 και πλέον μικροί αθλητές και έμπειροι ποδηλάτες προέβαλλαν στην πράξη τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα της ποδηλασίας, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν άμεσα την ποιότητα ζωής και παράλληλα δίδαξαν τις αρετές του «ευ αγωνίζεσθαι», βάζοντας με τη σειρά τους το προσωπικό τους λιθαράκι στην επιτυχή έκβαση του αγώνα, ο οποίος διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παγγαίου.

Στο τέλος της δράσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση κλήρωσε για τους ανήλικους συμμετέχοντες, ένα ποδήλατο και δύο κράνη ποδηλασίας, ενώ όλοι οι ποδηλάτες έλαβαν τιμητικό έπαινο.

Το «παρών» στη δράση έδωσαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, Κώστας Γάκης, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου Αποστολία Δημητρακούδη, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Θωμάς και Όλγα Αμπατζιά καθώς και εκπρόσωποι Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πιερέων. Η Κοινωφελής Επιχείρηση  ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην ποδηλατοδρομία και ιδιαίτερα τους χορηγούς, το Αστυνομικό Τμήμα Ελευθερούπολης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Καβάλας, τα μέλη της Μοτολέσχης Περάμου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποδοχωρίου.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button