Καβάλα

Επιτυχημένη η Γιορτή Τσίπουρου στη Νέα Πέραμο

Η Γιορτή Τσίπουρου,  μια πολιτιστική εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τον Δήμο Παγγαίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5/11 στη Νέα Πέραμο.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος πολύς κόσμος κατέκλυσε την παραλία της Νέας Περάμου και απόλαυσε το παραδοσιακό τοπικό ποτό, μαζί με γευστικούς μεζέδες και συνοδεία παραδοσιακής μουσικής.

Σχετικά, ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης σχολίασε:

Ακόμη μία επιτυχημένη πολιτιστική εκδήλωση – θεσμός στον Δήμο Παγγαίου! Αυτή την Κυριακή γιορτάσαμε την Γιορτή Τσίπουρου στην Νέα Πέραμο.

Η εν λόγω εκδήλωση έχει καθιερωθεί στην περιοχή μας, αφενός για το ενδιαφέρον που δείχνουν οι επισκέπτες της, αφετέρου για τον ουσιαστικό της χαρακτήρα. Αποτελεί μία ημέρα τιμής και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων, της πλούσιας λαϊκής παράδοσης και της ευρύτερης περιοχής μας.

Στεκόμαστε πλάι στους Αγρότες της περιοχής και στηρίζουν ποικιλοτρόπως τον Πρωτογενή Τομέα!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου και της Π.Ε Καβάλας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς, ειδικά στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Περάμου και τους εθελοντές που συνετέλεσαν για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Και του χρόνου με υγεία!

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button