Αστυνομικά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στη σήραγγα Νέστου

Για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στη σήραγγα Νέστου της Εγνατίας Οδού, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Κατά τις ημέρες 13 και 14-12-2016

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού, από την Χ.Θ. 515,7 (ανισόπεδος κόμβος Βανιάνου) έως τη Χ.Θ. Η507,2 (ύψος οικισμού Παραδείσου).

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται από τον ανισόπεδο κόμβο Βανιάνου στην Εθνική Οδό Ν º 2, με επάνοδο από τον κλάδο ανόδου Παραδείσου.

Κατά τις ημέρες 15, 16 και 19-12-2016

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο δεξιό κλάδο της Εγνατίας Οδού, από τη Χ.Θ. Κ508,7 (ύψος οικισμού Θαλασσιάς) έως την Χ.Θ 515,3 (ανισόπεδος κόμβος Βανιάνου).

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται από τον κλάδο εξόδου της Θαλασσιάς στην Εθνική Οδό Ν º 2, με επάνοδο από τον ανισόπεδο κόμβο Βανιάνου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button