Παγγαίο

Αγγελική Δεληκάρη: Εξυπηρέτηση των πολιτών της Μουσθένης και του Πρίνου απο τα ΕΛΤΑ

Κατόπιν επικοινωνίας μου στην Αθήνα με τη Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας των υποκαταστημάτων ΕΛΤΑ της Μουσθένης και του Πρίνου, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στόχος της Διοίκησης είναι να μην διαταραχθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών των παραπάνω χωριών. Συγκεκριμένα με ενημέρωσαν ότι:

α) Ο αγροτικός διανομέας θα εξυπηρετεί τους κατοίκους της Μουσθένης κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Για την παροχή υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα αποστολή δεμάτων, αγορά γραμματοσήμων κ.ά., θα πρέπει να προηγείται, μία ημέρα πριν, επικοινωνία/συνεννόηση με το Ταχυδρομικό Κατάστημα της Ελευθερούπολης (τηλ. επικοινωνίας: 2592 022172), ώστε να είναι ενήμερος ο αγροτικός διανομέας για τις λοιπές συναλλαγές.
β) Ο αγροτικός διανομέας θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του Πρίνου κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Για την παροχή υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα αποστολή δεμάτων, αγορά γραμματοσήμων κ.ά., θα πρέπει να προηγείται, μία ημέρα πριν, επικοινωνία/συνεννόηση με το Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θάσου (Λιμένας) (τηλ. επικοινωνίας: 2593 022114), ώστε να είναι ενήμερος ο αγροτικός διανομέας για τις λοιπές συναλλαγές.
Όσον αφορά την πληρωμή των συντάξεων, αυτή θα συνεχιστεί κανονικά, όπως και πριν.

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button