Εργασία

Η κανονικότητα επανέρχεται σταδιακά στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, δηλαδή στα επίπεδα του 2019, διαπιστώνει, όσον αφορά την επιβατική κίνηση, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, Κώστας Πανταζής.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας, η επιβατική κίνηση στη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας ήταν απόλυτα ικανοποιητική.

Το επόμενο διάστημα θα είναι αναμενόμενα κάπως πιο δύσκολο για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, καθώς η επιβατική κίνηση θα μειωθεί σημαντικά

Ωστόσο, σημείωσε ότι το επόμενο διάστημα θα είναι αναμενόμενα κάπως πιο δύσκολο για το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, καθώς η επιβατική κίνηση θα μειωθεί σημαντικά.

«Ολοκληρώθηκε η επιστροφή των φοιτητών και των εκδρομέων από τις διακοπές των Χριστουγέννων κι από εδώ και πέρα πιστεύω θα κλειστούμε λίγο στα καβούκια μας, όπως λέει και ο λαός μας. Η εποχή αυτή θα είναι με πολύ μειωμένη κίνηση. Ο κόσμος ταξίδεψε αρκετά μέσα στις γιορτές και με την επιστροφή των φοιτητών νομίζω κλείνει αυτός ο κύκλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πανταζής.

«Το μόνο που μας βαραίνει είναι οι συνέπειες που μας έχουν αφήσει όλα αυτά τα χρόνια και οι αυξήσεις στα καύσιμα…»

Όσον αφορά την γενικότερη εικόνα που επικράτησε μέσα στο 2022 και τα προβλήματα που υπήρξαν στη διάρκεια της χρονιάς αυτής, ο Κώστας Πανταζής σημείωσε: «Έχουμε μπει πλέον, όσον αφορά την επιβατική κίνηση, στα επίπεδα του 2019 και άρα σε μια κανονικότητα. Το μόνο που μας βαραίνει είναι οι συνέπειες που μας έχουν αφήσει όλα αυτά τα χρόνια και οι αυξήσεις στα καύσιμα. Σταδιακά πάντως η κίνηση επανέρχεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, όπως ήταν πριν από όλες αυτές τις δυσκολίες, δηλαδή στα επίπεδα του 2019».

«Είναι το βασικό μας έξοδο το πετρέλαιο κίνησης, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Έχουμε προσαρμοστεί κι εμείς στις δυσκολίες και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε…»

Τέλος, σχολιάζοντας τις τιμές των καυσίμων, ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας επισήμανε: «Υπάρχουν όντως μειώσεις στις τιμές των καυσίμων, αλλά με την τιμή του πετρελαίου κίνησης στο 1,80 ευρώ το λίτρο είναι και πάλι πολύ υψηλή για εμάς. Δεν είναι σίγουρα τα 2,10 ή 2,00 ευρώ το λίτρο, που είχαμε πριν από μερικούς μήνες, αλλά και πάλι το ποσό είναι τεράστιο. Είναι το βασικό μας έξοδο το πετρέλαιο κίνησης, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Έχουμε προσαρμοστεί κι εμείς στις δυσκολίες και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button