Παγγαίο

Ξεκίνησε το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο στον Δήμο Παγγαίου

Ξεκίνησε χθες το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο στον Δήμο Παγγαίου με το παλιό Οικοτροφείο να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να υποδεχθεί μικρά παιδιά. Σύμφωνα με την πρόεδρο της Κοινωφελούς κ. Μυρσίνη Χρυσαφούδη το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι πολύ πλούσιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ξεκινάει και επίσημα το χριστουγεννιάτικο όνειρο στην Ελευθερούπολη (σ.σ. χθες), με τη λειτουργία του παλιού Οικοτροφείου, ένας χώρος πολύ όμορφος που μας τον παραχωρεί η Μητρόπολη Ελευθερούπολης και την ευχαριστούμε πολύ. Περιλαμβάνει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο για τις δράσεις και τα παιχνίδια μας.

Το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ πλούσιο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, στην Ελευθερούπολη και σε όλα τα χωριά του Δήμου Παγγαίου ώστε να χαρούν τα παιδιά και να περάσουν όμορφα με αυτά που έχουμε προγραμματίσει».

ΧΟΡΟΙ, ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ

Πρόσθεσε ότι «το Οικοτροφείο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 29 Δεκεμβρίου, θα ξεκινήσουμε το πρωί με την πατινάδα όπου χορευτικοί σύλλογοι θα χορέψουν στη Φρίξου Παπαχρηστίδη, θα τερματίσουν χαμηλά περίπου στο ύψος της πλατείας. Θα συμμετέχει και ο κόσμος ώστε να νοιώσουν όλοι το γιορτινό πνεύμα. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα έχουμε τη Γιορτή Παιδείας στο Αμφιθέατρο Φρίξου Παπαχρηστίδη όπου θα βραβεύσουμε τους μαθητές που έχουν αριστεύσει και έχουν περάσει στα πανεπιστήμια και το βράδυ θα κλείσουμε με το πάρτυ στην υπόγεια διάβαση στη λεγόμενη Στοά στην Ελευθερούπολη. Από αυτό το πάρτυ, μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Πηγή: nownews.gr

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button