Πολιτισμός

Sold out μέχρι και τον Μάιο όλες οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Sold out μέχρι και τον Μάιο είναι όλες οι παραστάσεις που θα παρουσιαστούν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρός του, Αρχέλαος Γρανάς. 

«Είναι όλα έργα προσεγμένα, τα οποία έχει παρακολουθήσει η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας στην Αθήνα. Είναι όλα sold out, είναι έργα ποιοτικά. Αυτά επέλεξε η κ. Οικονόμου και συνεννοήθηκε μέχρι και τον Μάιο να έρθουν στην Καβάλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γρανάς.

Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για το φετινό Cosmopolis, αλλά και για το φεστιβάλ Φιλίππων

«Από εκεί και πέρα ετοιμάζεται και το φετινό Cosmopolis. Περιμένουμε να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε τι ακριβώς θα κάνουμε μαζί με τον εξωτερικό συνεργάτη του φεστιβάλ. Βέβαια είναι στο πρόγραμμα και το φεστιβάλ Φιλίππων, το οποίο αναμένεται να καλύψει όλες τις εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα και από εκεί και πέρα αφού ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες αυτές μέχρι τον Μάρτιο θα ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό για το χειμερινό πρόγραμμα. Έχουμε κάποιες συναντήσεις για να μπορέσουμε να εμπλουτίσουμε τον προϋπολογισμό μας, ώστε όλα όσα έχουμε στον σχεδιασμό μας να υλοποιηθούν. Νομίζω ότι η προσφορά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προς το κοινό της Καβάλας θα είναι μεγάλη και υπέροχη. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. δεν καταργήθηκε όπως άλλα Νομικά Πρόσωπα, επειδή δεν ανήκει αποκλειστικά στον Δήμο, αφού συμμετέχει και το υπουργείο Πολιτισμού και η Περιφέρεια, δεν μπορούσε να απορροφηθεί από τον Δήμο Καβάλας, οπότε συνεχίζει ως έχει», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις του ο Αρχέλαος Γρανάς. 

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button