Περιφέρεια

Στέλιος Ιγνατιάδης: Έχω εμπειρία, θα κάνω το καλύτερο για τον πολίτη

«Πρέπει να φανεί η διαφορά μας με την προηγούμενη διοίκηση / Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους / Η σύνθεση που έχει κάνει ο κ. Τοψίδης δείχνει ότι έχει αξιολογήσει πολλά στελέχη του από το ψηφοδέλτιο της Π. Ε. Καβάλας»

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη, για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω δύο σημαντικά αντικείμενα, όπως ο Αθλητισμός και η Απασχόληση, στο οποία έχω αρκετή εμπειρία και μέσα από αυτήν θα μπορέσω να βοηθήσω όλους τους φορείς που εμπλέκονται με αυτά».

Τα παραπάνω υπογράμμισε αρχικά, στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο νέος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέλιος Ιγνατιάδης.

«Πρέπει να φανεί η διαφορά μας με την προηγούμενη διοίκηση…»

«Η προτεραιότητα που έχει θέσει ο περιφερειάρχης μας, είναι ότι πρέπει να είμαστε δίπλα στον πολίτη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να φανεί η διαφορά μας με την προηγούμενη διοίκηση και αυτός είναι ο στόχος όλων των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων. Μέλημά μου είναι να μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο για την καθημερινότητα του πολίτη, είτε αυτοί λέγονται αθλητές, είτε άνεργοι ή εργαζόμενοι, γιατί το αντικείμενο στη δουλειά μου είναι η Απασχόληση», σημείωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο κ. Ιγνατιάδης. 

«Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους, θα είμαι δίπλα σε κάθε σύλλογο που έχει σχέση με τον Αθλητισμό, δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει σχέση με την Απασχόληση»

«Από αυτή τη θέση θα προσπαθήσω να βελτιώσω κάποια πράγματα στην Περιφέρεια μας. Η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους, θα είμαι δίπλα σε κάθε σύλλογο που έχει σχέση με τον Αθλητισμό, δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει σχέση με την Απασχόληση και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Είμαι ένας άνθρωπος δοτικός, θέλω να προσφέρω στην κοινωνία, για αυτό και μπήκα σε αυτή τη θέση. Μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά, έχουμε ήδη σηκώσει τα μανίκια κι έχουμε ξεκινήσει τις επαφές. Θα ακολουθήσουν κι άλλες. Περιμένουμε να αναλάβουμε από 1.1.24 τη διοίκηση και επίσημα κι από εκεί και πέρα με πολλή δουλειά να μπορέσουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε», επισήμανε ακόμη ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

«Η σύνθεση που έχει κάνει ο κ. Τοψίδης δείχνει ότι έχει αξιολογήσει πολλά στελέχη του από το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Αυτό είναι θετικό για την περιοχή μας…»

Ειδικότερα για τη συμμετοχή πολλών εκλεγμένων από την Π.Ε. Καβάλας στο διοικητικό σχήμα, ο κ. Ιγνατιάδης τόνισε: «Η σύνθεση που έχει κάνει ο κ. Τοψίδης δείχνει ότι έχει αξιολογήσει πολλά στελέχη του από το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Αυτό είναι θετικό για την περιοχή μας. Μην ξεχνάμε και τον εκπρόσωπο της Θάσου που είναι κι αυτός θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, ο κ. Αρχοντής. Είμαστε επιλογές του περιφερειάρχη και το θέμα είναι να τιμήσουμε αυτή την θέση που μας έχει δώσει κι αυτό θα γίνει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Να μην ξεχνάμε και τις δεσμεύσεις απέναντι στους πολίτες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να γίνει μία αισθητή η παρουσία μας σε όλα τα επίπεδα, είτε λέγεται Αθλητισμός, είτε λέγεται Απασχόληση ή Ανάπτυξη. Θέλουμε να είμαστε παρόντες σε όλα τα επίπεδα κι αυτό θα επιδιώξουμε».

«Είναι δέσμευση του περιφερειάρχη μας ότι και με τους 22 δήμαρχους θα πρέπει να έχουμε άμεση επαφή, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τις προτεραιότητες που έχει κάθε περιοχή…»

Σε σχέση με τις επαφές που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα ο κ. Ιγνατιάδης δήλωσε: «Είναι δέσμευση του περιφερειάρχη μας ότι και με τους 22 δήμαρχους θα πρέπει να έχουμε άμεση επαφή, για να μπορέσουμε να αναδείξουμε τις προτεραιότητες που έχει κάθε περιοχή. Εγώ στον τομέα μου στον Αθλητισμό και στην Απασχόληση σίγουρα θα έρθω σε επαφή με εντεταλμένους συμβούλους ή αντιδημάρχους Αθλητισμού όλων των Δήμων της Π.Ε. Καβάλας, αλλά φυσικά και όλων των υπολοίπων της Περιφέρειας. Αυτός είναι ο στόχος μου κι έχει προγραμματιστεί ήδη αυτό. Αλλά πρέπει να επισημάνω ότι θα πρέπει να γίνουν πρώτα οι επαφές του περιφερειάρχη με τους αντίστοιχους επικεφαλής των Δήμων που είναι δήμαρχοι, στη συνέχεια ο χωρικός, οι θεματικοί αντιφερειάρχες και ακολούθως εμείς οι εντεταλμένοι σύμβουλοι. Υπάρχει μία σειρά, ένας προγραμματισμός, δεν μπορούμε αυθαίρετα να πηγαίνουμε στον κάθε δήμαρχο για τις επαφές μας».

Δεν έχει καθοριστεί ακόμη ο χώρος του γραφείου του κ. Ιγνατιάδη

Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει καθοριστεί ο χώρος στον οποίο θα βρίσκεται το γραφείο του ο κ. Ιγνατιάδης απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμη για τον χώρο που θα βρίσκεται το γραφείο μου, ωστόσο γίνεται ο προγραμματισμός από τα στελέχη στην Κομοτηνή που είναι και η έδρα της Περιφέρειας και θεωρώ από εκεί και πέρα θα υπάρχουν σύντομα ανακοινώσεις. Ωστόσο μέχρι τότε το τηλέφωνο μου είναι στη διάθεση όλων των πολιτών, όλων των αθλητικών συλλόγων και όσων έχουν σχέση με την Απασχόληση».  

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button