Αστυνομικά

Χρυσούπολη: Δολοφόνησαν τον 52χρονο για να του «κλείσουν το στόμα»;

Σε άτομα του φιλικού περιβάλλοντος στρέφονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου εργοδηγού στη Χρυσούπολη Καβάλας, το πρωί της Παρασκευής (16/9/2022).

Το θύμα ήταν κυνηγός και πολλές φορές πήγαινε στο κυνήγι μαζί με άλλους κυνηγούς της περιοχής. Εικάζεται ότι σε κάποια από τις κυνηγετικές εξορμήσεις του ο 52χρονος κάτι είδε στα ορεινά της περιοχής του Νέστου το οποίο κάποιοι άλλοι δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί. Εκτιμάται ότι ο 52χρονος σκόπευε να αποκαλύψει το «μυστικό» και για τον λόγο αυτό τον δολοφόνησαν προκειμένου να του «κλείσουν το στόμα».

Σημειώνεται ότι αργά το βράδυ της Παρασκευής 16/09 κυκλοφόρησαν φήμες πως η υπόθεση της δολοφονίας του 52χρονου εξιχνιάστηκε από την αστυνομία και ομολόγησε ο δράστης. Ωστόσο αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τις αρχές.

Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία και τις καταθέσεις που έχει λάβει για να μπορέσει να φτάσει στην άκρη του νήματος προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες.

Πηγή: KavalaWebNews

Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button